Plaatjes

Kerstmarkten

Webcams

Recepten

Gedichten
Screensavers

Wallpapers

Kerstreizen

Themes

Spellen

Puzzels

Kerstshop

E-cards

Teksten

Wens in alle talen

Knutselen

Kerstkaarten maken

Kerstmuziek
Hotels

Kerstpakketten

Links

Toplijst

Email

 

 
  Kerstmarkten 2010 op deze pagina vindt u alle kerstmarkten in Nederland Duitsland en Belgie

Kerstmarkten 2011

 

Nederland        Belgie        Duitsland

 

 

een overzicht van alle kerstreizen vindt u hier

 

Kerstmarkten in

NEDERLAND

  

Eindhoven Winterstad

Van 13 december 2011 tot en met 9 januari 2012 is Eindhoven weer omgetoverd tot sprookjesachtige sferen. Breng een bezoek aan het wintercircus of loop mee met de fakkeltocht. De gehele binnenstad is feestelijk verlicht en uiteraard ontbreken de overdekte ijsbaan en de torenhoge kerstboom op de Grote markt ook dit jaar niet. Eindhoven winterstad is dagelijks geopend van 11:00 tot 23:00 uur.

 

Kerstmarkt Nijmegen

Op zondag 18 december 2011 wordt het centrum van Nijmegen weer helemaal omgetoverd tijdens de jaarlijkse kerstmarkt. U geniet op de markt van meer dan 300 kraampjes die tal van (kerst)artikelen te bieden hebben. Bekijk schitterende kerststukjes, handwerk en kunstnijverheid. Tussendoor kunt u pauzeren met een lekkere oliebol of heerlijke poffertjes. Openingstijden: 10:00-17:00

 

 

Kerstmarkt Maastricht

Vanaf 2 december is het zover: de kerstmarkt van Maastricht begint aan alweer haar tiende editie van Magisch Maastricht. U doet er inspiratie op voor een origineel cadeau voor onder de boom of voor versiering in en om het huis. Daarnaast zijn er tientallen kraampjes waar u kunt genieten van Glühwein, oud-Hollandse poffertjes, oliebollen en wafels, snert, crêpes en Reibekuchen. 2 december 2011 t/m 2 januari 2012. Dagelijks geopend van 10:00-22:00.

 

 

 


    

 

 


 

 

 

 

kerstmis, kerst, kerstkado, kerstmarkten, kerst webcams, kerstplaatjes, kerstgedichten, kerst koopdagen, chistmas

met dank aan shopgigant.nl