Plaatjes

Kerstmarkten

Webcams

Recepten

Gedichten
Screensavers

Wallpapers

Kerstreizen

Themes

Spellen

Puzzels

Kerstshop

E-cards

Teksten

Wens in alle talen

Knutselen

Kerstkaarten maken

Kerstmuziek
Hotels

Kerstpakketten

Links

Toplijst

Email

 





 
  Runderbouillon met shii Runderbouillon met shii-take (8 - 10 personen)

Ingredinten:
100 gram shii-take
2 bosuien
2 eetlepels (zonnebloem)olie
150 gram biefreepjes
zout en peper (uit de molen)
gemberpoeder
2 eetlepels dry sherry
1 pot basis krachtbouillon van rundvlees (350 ml, Struik)
Bereiding:
Veeg de shii-take schoon en snijd ze in plakjes.
Maak de bosuien schoon en snijd ze in ringetjes.
Verhit 1 eetlepel olie in een pan en bak de biefreepjes circa 1 minuut. Breng op smaak met zout en peper en gemberpoeder.
Blus af met sherry en haal de biefreepjes uit de pan.
Verhit de rest van de olie en bak de shii-take circa 2 minuten.
Voeg de bouillon en 2 potten water toe en laat de bouillon circa 10 minuten zachtjes koken.
Verdeel de bosui en de biefreepjes over de borden en schep de bouillon erover.

 


    

 

 


 

 

 

 

kerstmis, kerst, kerstkado, kerstmarkten, kerst webcams, kerstplaatjes, kerstgedichten, kerst koopdagen, chistmas

met dank aan shopgigant.nl