Plaatjes

Kerstmarkten

Webcams

Recepten

Gedichten
Screensavers

Wallpapers

Kerstreizen

Themes

Spellen

Puzzels

Kerstshop

E-cards

Teksten

Wens in alle talen

Knutselen

Kerstkaarten maken

Kerstmuziek
Hotels

Kerstpakketten

Links

Toplijst

Email

 





 
  Mas met kaassaus Maïs met kaassaus

Ingrediënten:
6-8 maïskolven of 2 blikken maïskorrels (totaal 720 gram)
1 theelepel suiker
1 bekertje Bulgaarse yoghurt (125 gram)
1 ei
75 gram geraspte oude Goudse kaas
soja
40 gram boter
peper en zout
Bereiding:
Verwijder de bladeren en draden van verse maïs en kook de kolven in 20-30 minuten gaar in veel water met de suiker of laat de maïs uit blik uitlekken. Klop intussen de yoghurt met het ei glad; voeg de kaas toe en laat die onder zeer goed roeren op de laaggedraaide vlam smelten. Giet de maïs af en neem de korrels van de kolven. Warm de maïskorrels in de saus op en voeg aan het gerecht wat soja, de boter en naar smaak peper en zout toe.

 


    

 

 


 

 

 

 

kerstmis, kerst, kerstkado, kerstmarkten, kerst webcams, kerstplaatjes, kerstgedichten, kerst koopdagen, chistmas

met dank aan shopgigant.nl