Plaatjes

Kerstmarkten

Webcams

Recepten

Gedichten
Screensavers

Wallpapers

Kerstreizen

Themes

Spellen

Puzzels

Kerstshop

E-cards

Teksten

Wens in alle talen

Knutselen

Kerstkaarten maken

Kerstmuziek
Hotels

Kerstpakketten

Links

Toplijst

Email

 





 
  Kippenbouillon met ei Kippenbouillon met ei

Ingrediënten:
250 gram kippenpoelet
¾ liter water
zout
een stukje foelie
verse kruiden zoals selderij, peterselie en een stukje winterwortel of een kruidenbuiltje voor kippensoep
2 eieren
Bereiding:
Breng poelet met water, zout en foelie aan de kook. Plaats een plaatje onder de pan en laat de bouillon op laag vuur minstens 3 uur trekken. Na 1½ uur de gewassen en kleingesneden groente toevoegen. Zeef de soep door een doek; snijd de kippenpoelet nog kleiner. Doe die kip weer in de gezeefde bouillon terug en zet de pan weer op het vuur. Breek de eieren in een schaaltje; roer er even met een vork in en giet het in de soep. Blijven roeren tot de soep weer kookt en meteen weer opdienen. Geef er toast met kruidenboter bij.

 


    

 

 


 

 

 

 

kerstmis, kerst, kerstkado, kerstmarkten, kerst webcams, kerstplaatjes, kerstgedichten, kerst koopdagen, chistmas

met dank aan shopgigant.nl