 |

|
 |
|
 |
|
Gegrilde vis
Gegrilde vis (4 personen)
Ingrediënten:
2 vellen diepvries fillodeeg
½ limoen
4 theelepels ketjap manis
3 eetlepels olijfolie
1 theelepel kerriepoeder
2 vis grillpaketten zalm- en kabeljauwblokjes (à 275 gram, Super)
Bereiding:
Verwarm de oven voor op 220 ºC (hetelucht 200 ºC).
Laat het fillodeeg ontdooien.
Pers de limoen uit.
Klop een dressing van 1 theelepel limoensap, ketjap en 1 theelepel olijfolie.
Leg het fillodeeg op een werkvlak en bestrijk de vellen met de rest van de
olijfolie.
Bestrooi het deeg met de kerriepoeder en bak het deeg midden in de oven in
circa 3 minuten goudbruin.
Haal het deeg uit de oven en zet hem op de grillstand.
Grill de zalm- en kabeljauwblokjes in circa 8 minuten gaar.
Maak op een schaal een stapel van de kabeljauw en de zalm.
Besprenkel de vis met de dressing en leg het fillodeeg erop.
|
|

|
|
|
|
met dank aan
shopgigant.nl