Plaatjes

Kerstmarkten

Webcams

Recepten

Gedichten
Screensavers

Wallpapers

Kerstreizen

Themes

Spellen

Puzzels

Kerstshop

E-cards

Teksten

Wens in alle talen

Knutselen

Kerstkaarten maken

Kerstmuziek
Hotels

Kerstpakketten

Links

Toplijst

Email

 





 
  Chocolademoes Chocolademoes

Ingrediënten:
100 gram melkchocolade (reep)
100 gram pure chocolade (reep)
3 eierdooiers
4 eetlepel poedersuiker
3 eiwitten
2 dl slagroom
geraspte chocolade
Bereiding:
Beide soorten chocolade in stukjes breken en in een ovenvast schaaltje doen.
Een pan water op een heel laag vuurtje warm houden (niet laten koken) en het schaaltje erin zetten. De chocolade al roerend laten smelten (au-bain-marie).
Eierdooiers met 2 eetlepel poedersuiker in een kom tot een luchtig wit schuim kloppen.
Opgeloste chocolade geleidelijk al roerend toevoegen.
Eiwitten half stijf kloppen, overige poedersuiker toevoegen en het eiwit verder stijfslaan tot het gaat glanzen. Dit door de chocoladecrème spatelen.
Slagroom kloppen en eveneens door de crème scheppen.
In aparte schaaltjes overdoen, bovenkanten gladstrijken en minstens 3 uur in de koelkast laten opstijven. Garneren met slagroom en geraspte chocolade.
Om het nog feestlijker te maken: steek er eens een sterretje in en steek hem aan vlak voor het opdienen.


 


    

 

 


 

 

 

 

kerstmis, kerst, kerstkado, kerstmarkten, kerst webcams, kerstplaatjes, kerstgedichten, kerst koopdagen, chistmas

met dank aan shopgigant.nl