Plaatjes

Kerstmarkten

Webcams

Recepten

Gedichten
Screensavers

Wallpapers

Kerstreizen

Themes

Spellen

Puzzels

Kerstshop

E-cards

Teksten

Wens in alle talen

Knutselen

Kerstkaarten maken

Kerstmuziek
Hotels

Kerstpakketten

Links

Toplijst

Email

 





 
  Bretonse aardappelen Bretonse aardappelen

Ingrediënten:
500 gram bintjes
¼ liter bouillon
100 gram gehakte uien
2 tenen knoflook
2 in stukjes gesneden paprika's
klein stukje boter
peper en zout
Bereiding:
Schil de aardappelen en snijd er kleine dobbelstenen van. Spoel ze nogmaals af en dep ze droog. Verwarm de boter in een pan en bak er de uien en uitgeperst knoflook glazig in. Voeg de bouillon en de stukjes aardappel toe; breng het aan de kook en strooi er zout en peper over. Afgedekt 10 minuten laten stomen en dan de kleine stukjes paprika erbij doen. Weer de deksel op de pan doen; Nog 15 minuten laten stoven en goed omroeren. Schep met een schuimspaan de aardappelen en paprikastukjes uit de bouillon. Heet serveren.


 


    

 

 


 

 

 

 

kerstmis, kerst, kerstkado, kerstmarkten, kerst webcams, kerstplaatjes, kerstgedichten, kerst koopdagen, chistmas

met dank aan shopgigant.nl